Προϊόντα

Wohler Technologies

Wohler Technologies ξεκίνησε πρίν από 30 χρόνια με τη δημιουργία του πρώτου προϊόντος παρακολούθησης του ήχου της βιομηχανίας σε ικρίωμα. Επιστρέφοντας στο σήμερα η εταιρεία έχει επεκταθεί στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, βραβευμένες λύσεις για εκτεταμένη παρακολούθηση βίντεο, ήχου και δεδομένων, παράλληλα με την πλατφόρμα RadiantGrid ™ για την μετατροπή αρχείων εικόνας και ήχου. Οι οικονομικά συμφέρουσες λύσεις της Wohler εξασφαλίζουν την αξιόπιστη παρακολούθηση σημάτων και διόρθωση τους.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 με έδρα το Σαν Φρανσίσκο από τον Will Wohler και το 1987 με την ανάπτυξη του AMP-1, έγινε η πρώτη εταιρεία που προσφέρει ένα σύστημα αυτοενισχυμένων ηχείων με πλήρη στερεοφωνικό ήχο σε μια μονάδα rack μεγέθους 1U. Με την εισαγωγή του παρακολουθητή ήχου AMP-1Α στην βιομηχανία της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου το 1989, η Wohler Technologies άρχισε να διαθέτει στα τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο λύσεις παρακολούθησης ήχου για εγκατάσταση σε περιοχές που απαιτούν εξοικονόμηση χώρου.

Με βάση την επιτυχία του AMP-1A, η Wohler Technologies συνέχισε να αναπτύσσει προϊόντα που απλοποιούν την παρακολούθηση αναλογικών και ψηφιακών πηγών στις εγκαταστάσεις όλων των μεγεθών και πολυπλοκότητας. Το 1997 η εταιρεία δημιούργησε το τμήμα βίντεο και άρχισε να προσφέρει τεχνολογία παρακολούθησης για σήματα βίντεο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών, η Wohler Technologies συνεχίζει να εξελίσσεται με τις ανάγκες των πελατών και ήταν η πρώτη που εισήγαγε λύσεις παρακολούθησης για SD-SDI, HD-SDI, και Dolby®.