Νέα

Ανοιξιάτικη Προσφορά -10% για όλα τα Προϊόντα της Yellowtec.

Οι αποθήκες της Υellowtec έχουν το απαραίτητο απόθεμα για μία τόσο σημαντική προσφορά και πρέπει επειγόντως να ελευθερωθεί χώρος στα ράφια για πολλά νέα προϊόντα έως τον Απρίλιο! Γι’ αυτό σε συνεργασία με την Yellowtec σας παρέχουμε έκπτωση -10% σε όλα τα Προϊόντα της Γερμανικής δημοφιλούς εταιρείας έως και 28 Μαρτίου 2024. Και το σημαντικότερο, δίχως ελάχιστη αξία παραγγελίας!
Επίσης, καλύπτουμε για εσάς και τα έξοδα αποστολής με παραγγελίες αξίας άνω των 2.000€. Δηλαδή, η αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο γίνεται δωρεάν. Και οι δύο προσφορές μπορούν να συνδυαστούν έως και την 28η Μαρτίου 2024 και δεν απαιτείται κωδικός έκπτωσης.

Εκμεταλλευθείτε αυτήν την Ανοιξιάτικη Προσφορά και αποκτήστε ποιοτικό εξοπλισμό εξοικονομώντας χρήματα για τις επόμενες επενδύσεις σας, αλλά και βελτιώνοντας τον προϋπολογισμό σας.

Ενημερωθείτε άμεσα για την Ανοιξιάτικη Προσφορά ως προς τα Προϊόντα της Yellowtec στο τηλέφωνο 22950-32326 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@avsys.gr .

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις τιμές και τα προϊόντα και να κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://avshop.avsys.gr/yellowtec