Νέα

Εξοικονομήστε 20% με την Αγορά Οποιουδήποτε Set Βραχιόνων Μικροφώνου-Monitor καθώς και Audio Interface PUC2 της Yellowtec.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΔΩ & ΕΔΩ!

Ναι, πολύ καλά καταλάβετε. Αυτήν την εβδομάδα σας προσφέρουμε Έκπτωση 20% σε οποιοδήποτε αξιόπιστο Set Βραχιόνων Μικροφώνου-Monitor m!ka, αλλά και Έκπτωση 20% έως τέλος Ιουλίου σε οποιαδήποτε ποιοτική Διεπαφή Ήχου (Audio Interface) PUC2. Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AV SYS.

Από την τρέχουσα εβδομάδα κερδίζετε από την έκπτωση 20% σε κάθε Set m!ka. Συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο δημοφιλή setups του Συστήματος Ανάρτησης-Τοποθέτησης Μικροφώνων και Monitors m!ka! Δείτε τα 24 διαθέσιμα Set m!ka! Αυτές οι πραγματικά πρακτικές προσφορές πακέτων στην καλύτερη τιμή περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας mic και monitor setup. Ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους!

Επιλέξτε από μία ποικιλία που εμπεριέχει τις πιο κομψές διαθέσιμες επιλογές ώστε να τακτοποιήσετε και να αναρτήσετε-τοποθετήσετε σωστά τον εξοπλισμό σας όπου επιθυμείτε. Χάρη στην Έκπτωση 20% εξοικονομείτε έως και 240€!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 20%! ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ 24 Set Μ!ΚΑ!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SET ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ M!KA!