Νέα

Με Έκπτωση 10% Γιορτάζουμε τη 10η Συμμετοχή της Yellowtec στην Έκθεση IBC!

Επί μία δεκαετία η Yellowtec συμμετέχει ως Εκθέτης στην IBC! Τιμούμε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή και σας ανταμείβουμε με Έκπτωση10% σε όλες τις παραγγελίες σας. Για να λάβετε έκπτωση 10%, χρησιμοποιήστε τον Κωδικό 10YEARS10% στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://avshop.avsys.gr/yellowtec! Αυτή η Επετειακή Προσφορά είναι διαθέσιμη έως την 31η Οκτωβρίου 2023*.

Η Yellowtec είχε μία υπέροχη IBC και αυτή ήταν η 10η συμμετοχή της στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ. Ελπίζουμε να την απολαύσατε όσο και εμείς στη Yellowtec και στην AV SYS. Ευχαριστούμε κάθε έναν από εσάς που γεύτηκε την εμπειρία των προϊόντων μας, για τις σύντομες συζητήσεις μας, αλλά και για τις εκτενείς συζητήσεις μας για δουλειές και projects!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ!

Με τη χρήση του κωδικού 10YEARS10%

Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας .

Δεν καταφέρατε να πάρετε τον ολοκαίνουργιο Κατάλογο Προϊόντων Product Brief της Yellowtec;

Ενδιαφέρεστε για όλη την γκάμα του ανώτερου εξοπλισμού για τον ήχο της Yellowtec; Κατεβάστε τη Φθινοπωρινή Έκδοση του Καταλόγου Προϊόντων της που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιηγηθείτε στην πλήρη γκάμα προϊόντων της Yellowtec!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!

* Σημαντική Σημείωση: Η τρέχουσα προσφορά ισχύει από 20 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2023. Η έκπτωση 10% και η ειδική τιμή του m!ka hush Bundle δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλες προσφορές. Η προσφορά ισχύει για όποιες ποσότητες παραγγελθούν με ημερομηνία αποστολής έως 31/10/2023. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση με δική μας ευθύνη, για παράδειγμα επειδή το απόθεμά μας δεν επαρκεί, η έκπτωση ισχύει φυσικά και για την επόμενη παράδοση.