Προϊόντα

CueScript

Ως νέα εταιρεία κατασκευαστής prompters, η CueScript έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να ξεκινά τη σχεδίαση της από ένα κενό καμβά, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τις πρωτοποριακές ιδέες από κάθε μέλος της σχεδιαστικής ομάδας, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική εμπειρία που απέκτησαν στη βιομηχανία των telempropters και σε άλλους τομείς της παραγωγής.Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως όταν αγοράζετε έναν teleprompter από την CueScript, αποκτάτε ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία αιχμής.

Η παροχή ενός συνόλου δυνατοτήτων σε ένα πλήρες σύστημα autocue teleprompter αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό της προσέγγισης της CueScript ως προς τη σχεδίαση των προϊόντων της. Η σειρά teleprompters CSM προσθέτει στυλ και πρακτικότητα, γεγονός που διασφαλίζει την εξισορρόπηση της σχεδίασης για διάφορες χρήσεις, με εξαιρετική απόδοση, ευφυή λειτουργία και ανώτερη ποιότητα.

Τα prompter monitors της CueScript τοποθετούνται εύκολα δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο set-up. Διαθέτουν λεπτή, μικρού προφίλ σχεδίαση που όχι μόνον είναι ιδιαιτέρως καλαίσθητη, αλλά εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική. Η μικρή κατανάλωση ρεύματος και οι 3 modes power start up συνεπάγονται ότι δεν απαιτείται η παρουσία ανεμιστήρων. Οι παρουσιαστές θα διαπιστώσουν τη διαφορά με τη σειρά των prompters της CueScript, οι οποίοι διαθέτουν υψηλής ανάλυσης LED οθόνες. Τα ενσωματωμένα LED Cue lights έχουν περάσει σε επόμενο επίπεδο, προσφέροντας επιλέξιμη φωτεινότητα και θέαση 180 μοιρών με μία wrap-around σχεδίαση. Τα οφέλη αυτής της απλής, όσο και μεγάλης αποτελεσματικότητας σχεδίασης θα γίνει αμέσως αντιληπτή από όλες τις ομάδες παραγωγής και τα ταλέντα.

Αυτές οι δυνατότητες δεικνύουν ότι η CueScript έχει “τον τρόπο της με τις λέξεις…”