Νέα

Satellite Scanning από την Artel στην Έκθεση NAB 2016 (Περίπτερο N4512)

Η Artel Video Systems ανεβάζει στροφές εν όψει Έκθεσης NAB και ανυπομονεί να μας δει όλους εκεί! Είτε κάποιοι προχωρούν τη μετάβαση σε ένα δίκτυο IP και εστιάζουν σε 4K λύσεις, είτε επιζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στο επόμενο project τους, η ομάδα ειδικών της Artel προσδοκά να τους ακούσει και να τους βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Αυτήν τη χρονιά η Artel θα βρίσκεται στο North Hall, Περίπτερο N4512. Έχουμε ένα εντελώς νέο look και μία πλήρη σειρά λύσεων για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, σταθμούς, αθλητικούς χώρους, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την κυβέρνηση, ναούς και άλλες εφαρμογές! Ακολούθως μπορείτε να βρείτε μία γρήγορη πρόγευση μερικών από των λύσεων που θα παρουσιαστούν στη NAB. Σταματήστε στο North Hall, στο περίπτερο N4512, για να μάθετε περισσότερα.

Νέες Δυνατότητες Δορυφορικής Σάρωσης στον Δύο θυρών L-Band Αποδιαμορφωτή DLC510!

Η νέα δορυφορική σάρωση που διαθέτει ο DLC510 επεκτείνει τις δυνατότητες της Πλατφόρμας Μεταφοράς Μέσων (Media Transport Platform) DigiLink, λειτουργώντας ως ένας L-band δορυφορικός αποδιαμορφωτής καις ως ένας πλήρως αυτοματοποιημένος L-band transponder scanner. Ως σαρωτής, το DigiLink σαρώνει (scans) τους αναμεταδότες στην L-band από έναν δορυφόρο και αξιοποιεί το DL Manager για την παροχή ουσιώδης πληροφορίας περί RF, των δεδομένων διαμόρφωσης και άλλων σημαντικών μετρήσεων σε μία ευανάγνωστη λίστα.

Οι χειριστές μπορούν εν συνεχεία να επιλέξουν έναν συγκεκριμένο δορυφορικό αναμεταδότη και να αποστείλουν το αποδιαμορφωμένο σήμα στην έξοδο ASI για μεταφορά σε άλλα modules της πλατφόρμας του DigiLink μέσω IP, ή δικτύων οπτικής ίνας. Νέος Quad SD/HD/3G SDI Multiviewer Η λύση DLC910 προσθέτει πληρέστατων λειτουργιών 4-Καναλιών 3G/HD/SD-SDI δυνατότητες multiviewer στην πλατφόρμα DigiLink. Ο DLC910 ανιχνεύει αυτομάτως formats, υποστηρίζει standard SMPTE SDI formats και διαθέτει monitoring ήχου, αυτοματοποιημένο aspect ratio, ευέλικτες επιλογές εισόδους και εξόδου και πολλά άλλα. Σταματήστε από το περίπτερο N4512 για μία επίδειξη. 4K Λύσεις! FiberLink 3514 4-Channel 3G/HD/SD-SDI (4K/UHD) Series Η λύση FiberLink 3514 Series υποστηρίζει 4 ανεξάρτητα κανάλια 3G/HD/SD-SDI, ή DVB-ASI, με ή χωρίς embedded ήχο και δεδομένα και τα μεταδίδει μέσω μίας mode, ή multimode οπτικής ίνας.