Νέα

Prodys: Ετοιμοπαράδοτοι οι Φορητοί Κωδικοποιητές Quantum.

Quantum Lite by Prodys

Ύστερα από μία περίοδο γενικευμένης διακοπής όλων των δραστηριοτήτων λόγω της κρίσης του COVID-19, τους προσεχείς μήνες αναμένεται ότι η δραστηριότητα μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων θα επιστρέψει, αν και αυτό θα συμβεί ως επί το πλείστον δίχως φιλάθλους. Σε αυτό το σενάριο είναι σημαντικό οι Ραδιοφωνικοί και οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί που είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση αυτών των εκδηλώσεων να διαθέτουν τα κατάλληλα τεχνικά μέσα.

Όταν πραγματοποιούνται αυτές οι εκδηλώσεις, οι περισσότεροι σχολιαστές δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους από απόσταση. Αυτό απαιτεί εξοπλισμό που να επιτρέπει τη μετάδοση ήχου με επαγγελματική ποιότητα, αλλά και που να είναι ικανός να χρησιμοποιεί εγγυημένα οποιονδήποτε τύπο σύνδεσης IP. Οι κωδικοποιητές Quantum Lite , Quantum W  και Quantum XL είναι ιδανικοί γι’ αυτό.

Quantum W

Ύστερα από την έντονη ζήτηση αυτών των λύσεων εξοπλισμού στις πρώτες φάσεις του εγκλεισμού εξαντλήθηκε όλο το απόθεμα της Prodys. Από τον Ιούνιο η Prodys διαθέτει ξανά αυτά τα μοντέλα προς παράδοση. Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@avsys.gr ή sales@prodys.net.

Quantum XL

Links: https://www.prodys.net/

https://www.radiotvlink.com/el/audio/3096