Νέα

Η PlayBox Technology επιλέγει την AV SYS ως Εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή Ελλάδος και Κύπρου

Η PlayBox Technology Limited, πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων branding και playout για τηλεοπτικά κανάλια, ανακοινώνει την επιλογή της AV SYS ως νέο εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή για την Ελλάδα και τη Κύπρο όλων των broadcast προϊόντων και λύσεων της.

Η PlayBox Technology Limited, πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων branding και playout για τηλεοπτικά κανάλια, ανακοινώνει την επιλογή της AV SYS ως νέο εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή για την Ελλάδα και τη Κύπρο όλων των broadcast προϊόντων και λύσεων της. Με έδρα στην Αθήνα, η AV SYS παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών που αφορούν στη βιομηχανία broadcast, συμπεριλαμβανομένων της σχεδίασης και εγκατάστασης συστημάτων, της συντήρησης τεχνικής υποδομής, της εκπαίδευσης και της διανομής προϊόντων.
“Η AV SYS οικοδόμησε εξαιρετική φήμη τα τελευταία 20 χρόνια τόσο για την τεχνική εξειδίκευση της, όσο και για την υψηλή επαγγελματική προσέγγιση της στις επιχειρήσεις,” σχολιάζει ο Pavlin Rahnev, CEO της PlayBox Technology. “Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εταιρείες μέσων στην Ελλάδα και την Κύπρο θα βρούνε στην AV SYS έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο συνεργάτη σε κάθε επίπεδο, από τις συζητήσεις πριν την πώληση και τις επιδείξεις, έως την υποστήριξη μετά την πώληση. Η PlayBox Technologyκαι η AV SYS αποτελούν ένα δυναμικό συνδυασμό που μπορεί να μετασχηματίσει το επιχειρηματικό μοντέλο όλων των τηλεοπτικών σταθμών, καθιστώντας τους ισχυρότερους, πιο ανταγωνιστικούς και περισσότερο κερδοφόρους σήμερα και στο μέλλον. Η AV SYS είναι σε θέση να παρέχει τεχνική υποστήριξη τόσο στα νέα, όσο και στα ήδη εγκατεστημένα συστήματα σε αμφότερες χώρες.”

“Οι λύσεις της PlayBox Technology ενδυναμώνουν τη λειτουργία διαφόρων broadcast δικτύων και εταιρειών μέσων στην Ελλάδα,” προσθέτει ο Αντώνης Βλασταράς, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AV SYS. “Πρωταρχικός στόχος μας είναι να φέρουμε την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, με κεντρικά προϊόντα τον AirBox server, τη σουίτα λογισμικού PlayBox Neo και το βασιζόμενο-σε-IP σύστημα CloudAir, πιο κοντά στους Έλληνες και Κυπρίους broadcasters.”

Στις καινοτόμες λύσεις της PlayBox Technology περιλαμβάνονται το PlayBox Neo, ένα εξελιγμένο-αναβαθμισμένο λογισμικό που δημιουργήθηκε με βάση τον εξαιρετικά δημοφιλή modular playout server AirBox της PlayBox Technology. Το Neo διατηρεί όλες τις standard δυνατότητες του AirBox, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας preschedule προγραμμάτων, παρενθετικών διαφημίσεων και διαφημίσεων, ή της εναλλαγής από αυτοματοποιημένη σε ζωντανή μετάδοση. Το PlayBox Neo προσθέτει τη συμβατότητα με UHD, επιτρέποντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβούν σε schedule και μετάδοση περιεχομένου σε UHD, HD ή SD από ένα εύκολο στη χρήση graphic interface.”

Βασικό στοιχείο της σουίτας PlayBox Neo είναι ο playout server AirBox Neo. Σχεδιάστηκε για ανεπιτήρητη λειτουργία 24/7, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και χειροκίνητα, συμπεριλαμβάνοντας την ικανότητα χειρισμού της δυνατότητας live-to-air. Το AirBox Neo υποστηρίζει UHD, HD και SD σε ένα server.

Το TitleBox Neo υποστηρίζει μεγάλο εύρος αλληλεπιδραστικών on-air γραφικών και δυνατοτήτων τιτλισμού, ο χειρισμός των οποίων γίνεται ζωντανά. Περιλαμβάνει ουσιαστικές βελτιώσεις για τον χειρισμό UHD projects, καθώς και υποστήριξη λειτουργίας σε HD και SD.

Το CaptureBox Neo επιτρέπει την ταυτόχρονη καταγραφή HD ή SD περιεχομένου από έως τέσσερις πηγές video. Αυτές μπορούν να παρακολουθούνται σε μία οθόνη και να ελέγχονται μέσω ενός άμεσου user interface με βελτιωμένο πολυκαναλικό έλεγχο και λειτουργία.

Το SafeBox Neo αντιγράφει το απομακρυσμένο περιεχόμενο σε φακέλους τοπικού playout server για την ασφαλή μετάδοση τους. Εφαρμόζει ένα νέο περιβάλλον γραφικών μαζί με σημαντικά ταχύτερη επεξεργασία για τη μετακίνηση αρχικών, ή αντίγραφων αρχείων περιεχομένου στους servers playout και κεντρικής αποθήκευσης. Μία νέα ρουτίνα ως προς τη ροή εργασιών προστατεύει το περιεχόμενο έναντι της μη-εξουσιοδοτημένης διαγραφής του.

Η PlayBox Technology καινοτόμησε ως προς τον IP έλεγχο εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας τη δυνατότητα λειτουργίας καναλιών από την έδρα τους στο κέντρο της πόλης, δίχως να απαιτείται να βρουν χώρο για on-site τεχνική υποδομή. Το CloudAir προχωρά αυτήν την ιδέα περαιτέρω, προσφέροντας στους καθιερωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς, ή στις νεοφυείς επιχειρήσεις αξεπέραστη ελευθερία στον τύπο και την κλίμακα της λειτουργίας, αλλά και στον τρόπο που χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις τους. Το CloudAir επιτρέπει σε ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι να σεταριστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σχεδιάστηκε για οποιονδήποτε επιθυμεί να μεταδώσει τηλεοπτικό περιεχόμενο, λειτουργώντας σε πραγματικό χρόνο, όλο το εικοσιτετράωρο, ή ως υπηρεσία catch-up, με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού, για ένα reality show, ή για μίας σύντομης διάρκειας σειρά, ή για ένα αθλητικό γεγονός. Το CloudAir μπορεί να ενδυναμώσει νέα ή υπάρχοντα streams προγράμματος όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί, σε SD, HD ή UHD. Διαθέσιμο υπό τη βάση λογισμικό-ως-υπηρεσία (software-as-a-service), το CloudAir προσφέρει στους καθιερωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς, ή στις νεοφυείς επιχειρήσεις αξεπέραστη ελευθερία στο στυλ και στην κλίμακα της λειτουργίας τους, καθώς και στο τρόπο που χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις τους. Επίσης, είναι σε θέση να παρέχει πραγματικό playout με γραφικά σε οιονδήποτε επιχειρηματικής κλάσης blade, rack ή tower server.

source: https://playboxtechnology.com