Νέα

Η Klotz Communications εμπιστεύεται την AV SYS ως νέο συνεργάτη για την Ελληνική αγορά

Η Klotz Communications ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή της εταιρείας AV SYS ως νέου συνεργάτη για την Broadcast αγορά στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία τίθεται σε άμεση ισχύ.

Η AV SYS αποτελεί πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και τη σχεδίαση τεχνολογίας ψηφιακού ήχου και video στην Ελλάδα από το 1994 και οι λύσεις συστημάτων της εφαρμόζονται ευρέως και συναντώνται στη βιομηχανία broadcasting. Η AV SYS αναλαμβάνει τις λειτουργίες πωλήσεων και υποστήριξης στο δίκτυο προϊόντων της Klotz Communications στην ελληνική αγορά του broadcasting.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την AV SYS για την Ελληνική αγορά. Η AV SYS διαθέτει ισχυρή φήμη στην αγορά του broadcasting και η τεχνική εμπειρία της ταιριάζει ιδανικά με τα προϊόντα μας,” ανέφερε ο Thomas Klotz, CEO της Klotz Communications.

Με την κονσόλα Integra και τον controller Touchstone η Klotz Communications λανσάρισε μία σειρά από νέα προϊόντα για την broadcast αγορά, η οποία ανταποκρίνεται στην ταχύτατη αλλαγή της βιομηχανίας. Αυτά τα προϊόντα επιτρέπουν στους παραγωγούς να συνδυάζουν ταχύτατα πληροφορίες από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών εκδηλώσεων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαδίκτυο και ειδήσεων για τη δημιουργία στοχευόμενου περιεχομένου που δεσμεύει τους ακροατές.

“Η Klotz Communications διαθέτει ισχυρή φήμη στην Ελληνική αγορά και έχει συνεργαστεί με αρκετούς μεγάλους σταθμούς στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια. Τα προϊόντα της είναι γνωστά για την εξαιρετική καινοτομία και την άψογη ποιότητα τους. Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν τη σχέση και προσδοκούμε να εργαστούμε με την ομάδα της Klotz Communications,” σχολίασε ο Κώστα Πέτρου, Διευθυντής Πωλήσεων της AV SYS.

source: http://www.klotzcommunications.com/