Προϊόντα

Magewell

Η Magewell ιδρύθηκε το 2011. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στον πυρήνα της τεχνολογίας επεξεργασίας ήχου και εικόνας. Η βασική αρχή της Magewell υπήρξε ανέκαθεν η κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και παρέχοντας στους πελάτες αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη”. Βασιζόμενη στην ισχυρή ομάδα ανάπτυξής της, το όνομα της Magewell έχει καθιερωθεί και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από κάρτες καταγραφής, όπως οι σειρές SD, HDMI / SDI / DVI, κουτιά καταγραφής και dongles καταγραφής.

Οι κάρτες καταγραφής της Magewell έχουν διάφορα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ποιότητας καταγραφής βίντεο και ήχου και την καλή απόδοσή τους. Τα προϊόντα Magewell έχουν διανεμηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, για παράδειγμα, Συνέδρια / Αθλητικά / παιχνίδια / καταγραφή θρησκευτικών εκδηλώσεων, video conferencing, live streaming, ιατρική απεικόνιση, IPC, ψηφιακή σήμανση, videowalls κλπ. Το σύστημα στούντιο πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές λύσεις για παραγωγή βίντεο μίξης. Έίναι πολύ ευέλικτο και αποδοτικό. Το σύστημα προβολής πολλαπλών οθονών μπορεί να συνδέσει πολλαπλές πηγές βίντεο χωρίς ραφές, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες για την παρακολούθηση, τη διοίκηση και την αποστολή και τους εκθεσιακούς χώρους.

Τα προϊόντα τις Magewell αναλυτικά:

 Pro Caprure Family

Το hardware και η video engine που υποστηρίζουν video 4: 4: 4 10 bit RGB και YUV. Οι κάρτες έχουν πλούσιες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως as up/down scaling, cropping, hue / brightness / contrast / saturation adjustment, deinterlacing, color space conversion κλπ. Η επεξεργασία του video πραγματοποιείται από το haware για να επιτευχθεί η μηδενική χρήση του επεξεργαστή (ZERO CPU).

USB Capture Family

Κάρτες καταγραφής και streaming video SDI / HDMI. Εύκολες στην χρήση, χωρίς εγγατάσταση οδηγών, plug & play.
Συμβατές με Windows 7,8 & 10,  Linux (kernel version 2.6.38 και άνω), OS X (10.8 και άνω).
USB 3.0 συμβατές και με USB 2.0.

Capture Studio

Λογισμικό για την εγγραφή / επεξεργασία και steaming πολλαπλών HD videos.

  • Multi-channel HD Videos Integration
  • Multi-Screen Projection
  • Simultaneous Recording and Streaming
Η Magewell ιδρύθηκε το 2011. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στον πυρήνα της τεχνολογίας επεξεργασίας ήχου και εικόνας. Η βασική αρχή της Magewell υπήρξε ανέκαθεν η κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και παρέχοντας στους πελάτες αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.