ΝΕΑ

 • Wheatstone VoxPro6 On-Air Ψηφιακός Εγγραφέας

  16.02.2017 - source: http://www.wheatstone.com/voxpro-recorder-editor/voxpro-system

  about us - camera image


  To VoxPro είναι το μόνο σύστημα εγγραφής / επεξεργασίας / αναπαραγωγής ήχου σχεδιασμένο για ζωντανή on-air λειτουργία, γίνεται απολύτως απαραίτητο εργαλείο για όσους το χρησιμοποιούν. Παρέχει ένα μοναδικό σύνολο εργαλείων λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για την καταγραφή, επεξεργασία και αναπαραγωγή ήχου σε πραγματικό χρόνο, καθώς και ένα εξειδικευμένο hardware controller που επιτρέπει διαισθητικά να ολοκληρώσετε την δουλειά χωρίς απολύτως καμία αναστάτωση. Κυριολεκτικά γίνεται μέρος της καθημερινότητας.

  VoxPro Controller

  Στο VoxPro 6 προστίθενται νέα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψει την ενίσχυση των παραγωγών. Για παράδειγμα, είναι δυνατό με το πάτημα ενός κουμπιού, ταυτόχρονα να γίνεται εγγραφή ήχου και επεξεργασία / αναπαραγωγή άλλων ήχου. Υπάρχει η λειτουργία Gap-Buster που αφαιρεί αυτόματα τα σημεία με σιωπή.

  Hot Kyes

  Υποστήριξη του WheatNet-IP-routing και Tallies αναπαραγωγής (με προειδοποιητικές ενδείξεις) που επιτρέπουν τον έλεγχο του δικτύου. Υποστήριξη για Unicode χαρακτήρες, Markers με χρωματική κωδικοποίηση και την βελτιστοποίηση του User Interface για αμεσότητα στην χρήση. Και υπάρχουν τόσο πολλά περισσότερα.

  περισσότερες πληροφορίες VoxPro Redorder/Editor